SOC

SOC service: uw partner voor cyberveiligheid

Cyberaanvallen zijn een reële bedreiging voor elke organisatie. U wilt uw IT-omgeving en uw data zo goed mogelijk beschermen tegen hackers, malware en datalekken. Maar hoe doet u dat? En hoe houdt u overzicht over alle security activiteiten en incidenten?

Met onze SOC service bieden wij u een complete oplossing voor uw cyberveiligheid. Een SOC, of security operations center, is een centrale functie of team dat verantwoordelijk is voor het monitoren, detecteren en reageren op cyberdreigingen in uw IT-omgeving. Wij nemen deze taak voor u uit handen en zorgen ervoor dat uw IT-omgeving 24/7 beveiligd is met de beste technologie en expertise.

Onze SOC service bestaat uit de volgende onderdelen:

  • SIEM: security information and event management. Dit is een systeem dat alle gebeurtenissen op het gebied van cyberveiligheid vastlegt en analyseert. Zo kunnen we afwijkingen en verdachte activiteiten signaleren en actie ondernemen.
  • CERT: computer emergency response team. Dit is een team van security specialisten die getraind zijn om te reageren op incidenten zoals hacks of datalekken. Zij zorgen voor een snelle en effectieve oplossing en minimaliseren de schade voor uw organisatie.
  • CTI: cyber threat intelligence. Dit is informatie over de meest actuele dreigingen die we verzamelen en delen met andere SOC’s, leveranciers, overheden en security partners. Zo kunnen we uw IT-omgeving proactief beschermen tegen de nieuwste aanvallen.

De voordelen van onze SOC service zijn:

  • U bespaart tijd en geld op het opzetten en onderhouden van een eigen SOC
  • U profiteert van onze kennis en ervaring als cybersecurity experts
  • U krijgt een organisatiebreed security overzicht en inzicht
  • U voorkomt systeemuitval, boetes en imagoschade door cyberaanvallen
  • U voldoet aan de wettelijke eisen en normen op het gebied van cyberveiligheid

Wilt u meer weten over onze SOC service?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat. Wij helpen u graag om uw cyberveiligheid te verbeteren.

Fout: Contact formulier niet gevonden.