Partners

Hieronder vindt u een overzicht van bedrijven waar wij mee samenwerken. Klik op de desbetreffende link voor de website van onze partners.

Mile2 is een IT-bedrijf dat geaccrediteerde cybersecurity-certificeringen levert. Mile2 is betrokken bij het trainen van Amerikaanse veteranen voor kansen in de particuliere sector op het gebied van cyberbeveiliging.

Door de vele jaren ervaring in de securitybranche is Mile2 een belangrijke partner voor ons. Wij werken dan ook nauw samen met Mile2. Voor een beter inzicht in wat Mile2 doet en voor u te bieden heeft, bekijk één van de filmpjes.

Cyber7 maakt deel uit van de Didacticum Groep. Didacticum is de IT kennispartij van Nederland. Didacticum levert kennis in de vorm van opleidingen en consultancy. Doordat Cyber7 deel uit maakt van de Didacticum groep hebben we altijd de juiste kennis in huis om onze klanten te bedienen. In de Didacticum Groep bevind zich ook Sirrus, nog een partner van ons. Bekijk deze hieronder.

Sirrus is de plek voor werken in de cloud. Een werkplek in de cloud of een partij waar jij terecht kan voor IT-support voor Azure, Office 365 en It-security

Succes hangt in de lucht en dankzij ons is ‘de cloud’ binnen handbereik. Werken in de Cloud is als een berg beklimmen. We starten met het verkennen van de omgeving en zorgen dat alle tools up to date zijn. Want gebruikersgemak, flexibiliteit én veiligheid staan bij ons centraal. Om de continuïteit te waarborgen moet je in beweging blijven. Zo klauteren we samen naar boven, houd je grip op het proces en profiteer je vervolgens van een perfect overzicht, fraai uitzicht en een veelbelovend toekomstperspectief.