Cyber7 is onderdeel van de Didacticum Groep

Wie valt er onder Didacticum Groep?

De Didacticum Groep is een organisatie waar vier bedrijven gebundeld zijn en waar alle expertises gecombineerd worden. Het complete plaatje voor de enige echte en juiste IT-infrastructuur. Van de inrichting van de infrastructuur, beveiliging van IT tot efficiënt werken in de Cloud. Didacticum Groep heeft alle facetten in huis met Didacticum, Sirrus, Cyber 7 en MasterForce.

Stel je vraag

Didacticum - IT detachering en Kennisopleider

Didacticum is er voor zowel werkgever als werknemer. Voor de werkgever zijn we als detacheringsbureaus voor IT’ers. Het vinden van IT-werknemers wordt steeds meer een uitdaging. Didacticum speurt IT-talenten op en schoolt Young professionals om voor jouw organisatie. Didacticum is de plek waar wij IT talent klaarstomen voor jouw organisatie.

Voor de young professional en de werknemer zijn we er als IT-kennisopleider. Werknemers binnen de IT schollen we bij. Maar ook scholen we niet IT’ers om naar IT’ers. Dankzij onze IT traineeships in verschillende richtingen helpen we Young professionals en IT’ers bij ontwikkeling. Didacticum is de plek voor trainingen en traineeships

Ga naar Didacticum

Sirrus - Cloud Experts

Sirrus is de plek voor werken in de cloud. Een werkplek in de cloud of een partij waar jij terecht kan voor IT-support voor Azure, Office 365 en It-security

Succes hangt in de lucht en dankzij ons is ‘de cloud’ binnen handbereik. Werken in de Cloud is als een berg beklimmen. We starten met het verkennen van de omgeving en zorgen dat alle tools up to date zijn. Want gebruikersgemak, flexibiliteit én veiligheid staan bij ons centraal. Om de continuïteit te waarborgen moet je in beweging blijven. Zo klauteren we samen naar boven, houd je grip op het proces en profiteer je vervolgens van een perfect overzicht, fraai uitzicht en een veelbelovend toekomstperspectief.

Ontdek Sirrus

Cyber 7 -  Cyber security

Cyber 7 richt zicht op het beschermen van organisaties tegen hackers. De insteek van Cyber 7 is om organisaties proactief te helpen met als doel het risico op Cyber Security incidenten te verlagen, in plaats van achteraf de schade beperken. Aangezien elke organisatie dagelijks te maken heeft met hackpogingen. En maar liefst 1 op de 5 organisaties word succesvol gehacked. Daar ligt dan ook een uitgebreide taak om organisatie die nog niet beveiligd zijn, dat wel te maken.

Ga naar Cyber7

MasterForce - dé Salesforce opleider van Nederland

MasterForce gaat de behoefte aan Salesforce expertise invullen door young professionals het Salesforce vak te leren.

Als bedrijf kunt u bij ons terecht voor deelname aan het Salesforce traineeship programma. We werken hier met een zogenaamde detavast formule, waarbij de klant de mogelijkheid heeft om de goed opgeleide, enthousiaste Salesforce professionals na 6 maanden, kosteloos, in eigen dienst te nemen.

Vanaf recrutering tot opleiding en begeleiding: MasterForce verzorgt het gehele traject.

U kunt bij MasterForce tevens terecht voor uw Salesforce trainingen een Salesforce Health check of een Quick set up van uw Salesforce omgeving.

Ga naar MasterForce

De kracht van vier bedrijven gebundeld

De combinatie van deze vier bedrijven zorgt ervoor dat organisaties altijd te maken krijgen met specialisten. Alles onder één dak met elk de focus op een eigen tak. Zo ben je op het gebied van IT volledig op de plek binnen de Didacticum Groep. Van het vinden van IT-personeel, het bij- en omscholen van IT’ers, werken in de cloud tot het beschermen van uw IT’systemen tegen cybercrime.

Vragen over de Didacticum groep en de samenwerking met deze vier bedrijven? Stel uw vraag

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.